DATA |
ŚNIADANIE |
OBIAD |
|
02.03.2020 poniedziałek |
Bułka z masłem(1,7), i miodem, płatki osiane na mleku(7,1) |
Zupa wiejska z kluseczkami(9,1), pieczywo mieszane(1), fasolka po bretońsku(9,10,), kompot owocowy
(Kcal 645,04)(B 36,3)(T 17,27)(W 86,95) |
|
03.03.2020 wtorek |
Chleb żytni z masłem(1,7), szynka wieprzowa, ogórek ser żółty(7), herbata (Kal 291,33)(B 11,66) (T 14,99)(W 22,97) |
Zupa strączkowa(1,7), kotlet drobiowy (1,3), ziemniaki, surówka z kapusty czerwonej
|
|
04.03.2020 środa |
Bułka z masłem(1,7), wędlina, sałata, rzodkiewka,kawa Inka(1,7) |
Zupa koperkowa(9,10), pieczywo mieszane(1), ryba smażona(1,3,4), ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej z olejem, kompot owocowy
(Kcal 752,7)(B 26,45)(T 21,7)(W 90,43) |
|
05.03.2020 czwartek |
Chleb z masłem(1,7), parówki z ketchupem, kakao(7) (Kcal 232,4 )(B 11,66) (T 14,99)(W 22,97) |
Kapuśniak z kiszonej kapusty(9), pieczywo mieszane(1), pulpety(3,1) z kaszą jęczmienną, ogórek konserwowy, kompot owocowy
(Kcal 630,89)(B 30,81)(T 19,25)(W 96,65) |
|
06.03.2020 piątek |
Bułka z masłem (1,7), |
Zupa pieczarkowa(9), pieczywo mieszane(1),pierogi z serem i śmietaną(1,7),, kompot owocowy
(Kcal 742,18)(B 32,82)(T 20,78)(W 128,83) |
|
|
|||
LEGENDA ALERGENÓW |
1 – zboża zawierające gluten 3 – jaja i produkty pochodne 4 – ryby i produkty pochodne 5 – orzechy ziemne i produkty pochodne 6 – soja i produkty pochodne 7 – mleko i produkty pochodne |
8 – orzechy, migdały 9 – seler i produkty pochodne 10 – gorczyca 11 – nasiona sezamu 12 – łubin i produkty pochodne |
Opłaty za obiady za miesią marzec wynosi 22 x 3,50 = 77.00