DATA |
OBIAD |
|
29.04.2019 poniedziałek |
Zupa jarzynowa(9,1)z zieloną pietruszką i z makaronem, (pieczywo mieszane(1), fasolka po bretońsku(9,1), kompot, owoc (Kcal 555,54)(B 36,49)(T 18,2)(W 67,07) |
|
30.04.2019 wtorek |
Zupa pomidorowa z makaronem(9), kotlety mielone (9,3,1), ziemniaki, sałata ze śmietaną(7), kompot porzeczkowo - śliwkowy (Kcal 977,31 )(B 30,69)(T 50,37)(W 108,25) |
|
01.05.2019 środa |
WOLNE
|
|
02.05.2019 czwartek |
WOLNE |
|
03.05.2019 piątek |
WOLNE
|
|
|
||
LEGENDA ALERGENÓW |
1 – zboża zawierające gluten 3 – jaja i produkty pochodne 4 – ryby i produkty pochodne 5 – orzechy ziemne i produkty pochodne 6 – soja i produkty pochodne 7 – mleko i produkty pochodne |
8 – orzechy, migdały 9 – seler i produkty pochodne 10 – gorczyca 11 – nasiona sezamu 12 – łubin i produkty pochodne |
jadłospis 29.04.2019 - 30.04.2019
- Szczegóły
- Bożena Ochal
- Kategoria: Jadłospis
- Odsłony: 1269