Jadłospis
images/logo1.jpg

DATA

OBIAD

29.04.2019

poniedziałek

 

Zupa jarzynowa(9,1)z zieloną pietruszką i z makaronem, (pieczywo mieszane(1), fasolka po bretońsku(9,1), kompot, owoc

(Kcal 555,54)(B 36,49)(T 18,2)(W 67,07)

30.04.2019

wtorek

 

Zupa pomidorowa z makaronem(9), kotlety mielone (9,3,1), ziemniaki, sałata ze śmietaną(7), kompot porzeczkowo - śliwkowy

(Kcal 977,31 )(B 30,69)(T 50,37)(W 108,25)

01.05.2019

środa

WOLNE

 

02.05.2019

czwartek

 WOLNE

03.05.2019

piątek

 WOLNE

 

 

LEGENDA

ALERGENÓW

1 – zboża zawierające gluten

3 – jaja i produkty pochodne

4 – ryby i produkty pochodne

5 – orzechy ziemne i produkty pochodne

6 – soja i produkty pochodne

7 – mleko i produkty pochodne

8 – orzechy, migdały

9 – seler i produkty pochodne

10 – gorczyca

11 – nasiona sezamu

12 – łubin i produkty pochodne