DATA |
OBIAD |
|
19.11.2018 poniedziałek |
Zupa koperkowa z ryżem(9), pieczywo mieszane(1), fasolka po bretońsku(9), kompot owocowy, owoc (Kcal 567,4)(B 34,84)(T 16,82)(W 66,06) |
|
20.11.2018 wtorek |
Barszcz biały z jajkiem(3,9), pieczywo mieszane(1), kotlety mielone(3,1) (Kcal 992,08 )(B18,53)(T 48,37)(W 106,54) |
|
21.11.2018 środa |
Zupa ogórkowa(9,1), pieczywo mieszane(1), naleśniki z serem (Kcal 725,4),(B 22,36),(T 27,74),(W 115,26) |
|
22.11.2018 czwartek |
Barszcz ukraiński z grochem(9), kasza pęczak(1) z gulaszem z mięsa wieprzowego, ogórek kiszony, kompot z owoców mieszanych (Kcal 468,26)(B 235,66)(T 29,45)(W 102,32) |
|
23.11.2018 piątek |
Pomidorowa z ryżem(9), smażony morszczuk(4,3,1), ziemniaki, surówka z kapusty białej z porem, jabłkiem i jogurtem(7), kompot owocowy z cytryną (Kcal 728,03)(B 32,05)(T 7,63)(W 95,23) |
|
|
||
LEGENDA ALERGENÓW |
1 – zboża zawierające gluten 3 – jaja i produkty pochodne 4 – ryby i produkty pochodne 5 – orzechy ziemne i produkty pochodne 6 – soja i produkty pochodne 7 – mleko i produkty pochodne |
8 – orzechy, migdały 9 – seler i produkty pochodne 10 – gorczyca 11 – nasiona sezamu 12 – łubin i produkty pochodne |
Opłata za miesiąc listopad 19 x 3.00 = 57.00 + odsetki