DATA |
ŚNIADANIE |
OBIAD |
|
10.02.2020 poniedziałek |
Bułka z masłem(1,7), wędlina , ogórek, kakao(7) |
Zupa strączkowa(9), pieczywo mieszane(1), ryż z jabłkami prażonymi i śmietaną(7), kompot owocowy,
(Kcal 481,13)(B 14,79)(T 10,12)(W 88,77) |
|
11.02.2020 wtorek |
Chleb żytni z masłem(1,7), szynka wieprzowa, pomidor, ser żółty(7), herbata (Kal 291,33)(B 11,66) (T 14,99)(W 22,97) |
Zupa pomidorowa z makaronem(1,7), kotlet drobiowy(1,3), ziemniaki, surówka |
|
12.02.2020 środa |
Bułka z masłem (1,7), |
Zupa koperkowa(9,7), pieczywo mieszane(1), bigos(9,1), napój miętowy
(Kcal 658,12)(B 19,3)(T 25,7)(W 90,43) |
|
13.02.2020 czwartek |
Chleb z masłem(1,7), polędwica wieprzowa, ogórek,ser żółty(7), herbata (Kcal 225,6 )(B 8,7) (T 19,6)(W 22,97) |
Zupa pieczarkowa(9,7), pieczywo mieszane(1), spagetti(1,9), kompot owocowy
(Kcal 587,2)(B 26,03)(T 22,63)(W 72,91) |
|
14.02.2020 piątek |
Bułka z masłem(1,7), twarożek ze szczypiorkiem(7),, herbata |
Barszcz biały z jajkiem(9,3), pieczywo mieszane(1), morszczuk smażony(4,3,1), (Kcal 741,4)(B 32,35)(T 14,49)(W 93,94) |
|
|
|||
LEGENDA ALERGENÓW |
1 – zboża zawierające gluten 3 – jaja i produkty pochodne 4 – ryby i produkty pochodne 5 – orzechy ziemne i produkty pochodne 6 – soja i produkty pochodne 7 – mleko i produkty pochodne |
8 – orzechy, migdały 9 – seler i produkty pochodne 10 – gorczyca 11 – nasiona sezamu 12 – łubin i produkty pochodne |
Opłata za miesiąc luty klasy I - III 20 x 3,50 = 70.00
klasy IV - VIII 19 x 3,50 = 66,50