- Szczegóły
- Bożena Ochal
- Kategoria: Jadłospis
- Odsłony: 331
DATA |
ŚNIADANIE |
OBIAD |
|
03.04.2023 poniedział |
Bułka z masłem(7,1), mielonka wieprzowa, ser żółty(7), pomidor, herbata (Kcal 232,8)(B 11,66) (T 14,9)(W 22,9) |
Zupa wiejska z kluseczkami(7,9), pieczywo mieszane(1), fasolka po bretońsku(1,7,3), kompot owocowy (Kcal 624,7)(B 22,6)(T 6,94)(W 126,6) |
|
04.04.2023 wtorek |
Bułka z masłem(1,7), z dżemem malinowym, zupa mleczna z kluseczkami(1,7), owoce (Kcal 226,4)(B 7,71) |
Zupa pomidorowa z ryżem(1,9,7), schab w sosie śmietanowym, ziemniaki, surówka z kapusty białej (Kcal 884,4 )(B 36,13 )(T 8,79 )(W 27,79) |
|
05.04.2023 środa |
Bułka z masłem(7,1), szynka wieprzowa, ogórek, ser żółty(7), herbata owocowa z cytryną, owoce |
Zupa koperkowa(1,9), pieczywo mieszane(1), spagetti(1,7,9), lemoniada cytrynowa (Kcal 540,7)(B 26,4)(T 18,2)(W 67,07) |
|
06.04.2023 czwartek |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA |
||
07.04.2023 piątek |
|||
LEGENDA ALERGENÓW |
1 – zboża zawierające gluten 3 – jaja i produkty pochodne 4 – ryby i produkty pochodne 5 – orzechy ziemne i produkty pochodne 6 – soja i produkty pochodne 7 – mleko i produkty pochodne |
8 – orzechy, migdały 9 – seler i produkty pochodne 10 – gorczyca 11 – nasiona sezamu 12 – łubin i produkty pochodne |
Opłaty za wyżywienie w miesiącu kwietniu wynoszą:
Śniadania 16 x 3,50 = 56,00
Obiady 16 x 5,00 = 80,00
Klasy III opłaty za obiady 15 x 5,00 = 75,00
Konto bankowe 14 8732 0000 0001 9800 2000 0005