- Szczegóły
- Bożena Ochal
- Kategoria: Jadłospis
- Odsłony: 344
DATA |
ŚNIADANIE |
OBIAD |
|
01.05.2023 poniedział |
|||
02.05.2023 wtorek |
|||
03.05.2023 środa |
|||
04.05.2023 czwartek |
Bułka wrocławska z masłem(1,7), wędlina, pomidor, kawa Inka na mleku(1,7), owoce (Kcal 235,7)(B 7,8) (T 10,2)(W 30,1) |
Pomidorowa z ryżem(9,7), pieczywo mieszane(1), gulasz z szynki wieprzowej(1,9), ziemniaki, ogórek konserwowy (Kcal 879,2)(B 28,6)(T 18,2)(W 76,3) |
|
05.05.2023 piątek |
Bułka wrocławska z masłem(1,7), ser żółty z czarnuszką(7), sałata, rzodkiewka, herbata z cytryną, owoce (Kcal 276,3,2)(B 6,9) (T 10,2)(W 22,9) |
Zupa jarzynowa brokułowa z zieloną pietruszką(7,9), pieczywo mieszane(1),naleśniki z białym serem i bitą śmietaną(7,1,3), mus owocowy (Kcal 549,4)(B 26,4)(t 18,2)(W 28,9) |
|
LEGENDA ALERGENÓW |
1 – zboża zawierające gluten 3 – jaja i produkty pochodne 4 – ryby i produkty pochodne 5 – orzechy ziemne i produkty pochodne 6 – soja i produkty pochodne 7 – mleko i produkty pochodne |
8 – orzechy, migdały 9 – seler i produkty pochodne 10 – gorczyca 11 – nasiona sezamu 12 – łubin i produkty pochodne |
Opłaty za wyżywienie w miesiącu maju wynoszą
Śniadania 17 x 3,50 = 59,50
Obiady 17 x 5,00 = 85,00
Numer konta bankowego 14 8732 0000 0001 9800 2000 0005